Contacteer ons!
Tel.: 03 500 97 52
Geef uw onderneming een solide start

Advies op maat en deskundige hulp bij het opmaken van het financieel plan voor uw startende ondermening.

Wanneer u start met uw eigen bedrijf, is het van het groots belang om financieel een juiste analyse te maken voor u eraan begint. Het idee heeft u, het opzet ook, maar dan wordt het tijd om te kijken hoeveel geld er nodig is - en nog belangrijker - hoeveel u uit uw bedrijf gaat halen. Daar is een financieel plan een meer dan nuttige tool bij. Voor sommige vennootschapsvormen is het verplicht op te maken, maar zelfs wanneer u het niet nodig heeft voor een lening bij de bank, is het nog altijd goed om prognoses en streefcijfers neer te zetten voor uw onderneming. A-S Consultancy helpt u graag bij het uitwerken van een financieel plan dat uw zaak een stevige start kan bezorgen.

Omzet versus kosten

Het financiële verhaal van uw bedrijf is altijd te herleiden naar omzet tegenover kosten. Dat is nu eenmaal de basis. A-S Consultancy helpt u graag met de balans en resultatenrekening op te maken en u een inzicht te geven van hoe uw bedrijf het doet. Annick Van Lint beschikt over gespecialiseerde software die dat snel voor u in kaart brengt. U geeft de nodige cijfergegevens, A-S Consultancy Zoersel doet de rest.

Heeft u nog vragen of wenst u hulp bij het maken van uw financiële huiswerk voor uw onderneming? Neem dan zeker contact op.

Contacteer ons!03 500 97 52