Contacteer ons!
Tel.: 03 500 97 52
De bomen zien in het fiscale bos

Efficiënt fiscaal beheer voor ondernemingen en particulieren.

Een van de vervelendste administratieve klussen voor ondernemers is het (laten) invullen van de belastingaangifte. Ineens komt een jaar van facturen verzenden en ontvangen, kosten maken en inkomsten genereren samen in een aangifte die goed moet zijn. Zorg ervoor dat u niet te veel betaalt en schakel iemand in die weet waar u aftrekposten heeft, hoe u uw materiaal moet afschrijven en ga zo maar door. A-S Consultancy bezorgt u een correcte fiscale aangifte die het meest gunstige resultaat voor uw bedrijf geeft.

Ook voor particulieren

Niet alleen voor bedrijfsmensen is de belastingaangifte lastig. Ook voor particulieren komt er soms nog heel wat bij kijken. De online belastingaangifte heeft bepaalde zaken versoepeld, dat klopt. Maar niet iedereen kan er even goed mee overweg en het kluwen van codes en velden is nog steeds hetzelfde als op papieren belastingsbrieven. Daarom staat Annick Van Lint u ook als particulier graag bij wanneer u hulp nodig heeft om uw belastingaangifte te laten invullen. 

Twijfel dus niet om contact op te nemen voor uw fiscale aangelegenheden. A-S Consultancy behandelt uw aanvraag zo snel mogelijk.

Contacteer ons!03 500 97 52